Bedrijfsuitje op het strand organiseren?

Advies nodig? Ga naar het contactformulier of bel ons op 088-7887010.
We helpen u graag bij het organiseren van een onvergetelijk beachevent.

Zeskamp

Haal je sportschoenen maar uit de kast, gooi je haren naar achteren en rek en strek alvast je spieren warm en maak je klaar voor de zeskamp. Kijk je teamleden nog een keer goed in de ogen, zie je zelf in gedachten al soepel over de finish rennen (iedereen kan dit!) en tover een grote lach op je gezicht. Dit wordt leuk! Maak je samen met je collega’s/vrienden klaar voor een zeskamp met grappige en uitdagende spellen…
Waterkakken en touwtrekken
Stuiter met topsnelheid over de stormbaan. Zuig je sponzen vol tijdens de waterkakrace. En pomp je spierballen op tijdens een stevig potje touwtrekken. Even uithijgen en weer door! Klaar voor de kruiwagenrace, een kruip door, sluip door spinnenweb en een metershoge blokkentoren?
Eén voor allen, allen voor één!
Even geen puf meer? Geen nood! Je teamleden slepen je er wel doorheen. Je bent niets voor niets samen de strijd aangegaan, toch? En dan is daar de finish in het zicht, nog een paar stappen, nog even doorzetten, kin naar voren en klik! Een fotofinish waar menig Olympisch kampioen jaloers op zou zijn. Heeft jouw team de beker binnengesleept?

Wij hebben een waslijst vol met uitdagende spellen. Vraag ons gerust naar de lijst en stel zelf een zeskamp samen waar je blij van wordt! Hulp nodig? Wij helpen graag met kiezen!

Informatie

Vanaf 15 personen


03:00


vanaf € 19,50 p.p.

Offerte aanvragen

Wij sturen u een vrijblijvende offerte op basis van uw groepsgrootte, de locatie en exacte invulling van het programma.


Uw voordelen

  • De beste prijs/kwaliteit
  • Zonder zorgen en snel geregeld
  • Combineer en bespaar