Bedrijfsuitje op het strand organiseren?

Advies nodig? Ga naar het contactformulier of bel ons op 088-7887010.
We helpen u graag bij het organiseren van een onvergetelijk beachevent.

Sportdag

Error fetching Flickr photos: A feed could not be found at `https://api.flickr.com/services/feeds/photoset.gne?lang=en-us&format=feed-rss_200&nsid=21087204@N06&set=72157644258951501&per_page=19`; the status code is `404` and content-type is `text/html; charset=UTF-8`

Ren, spring, klim en klauter…
Voor het organiseren van een onvergetelijke sportdag ben je bij ons aan het juiste adres. Er zitten nogal wat sportfanaten in ons team! Wij beschikken dan ook over een breed productaanbod dat geschikt is voor zowel de jongsten als de oudsten: ren je rot tijdens sport- en spelactiviteiten als voetbal, volleybal en hockey, laat je samenwerkingskills zien bij teambuildingactiviteiten als skilatlopen en tangram maken en spring, klauter en overleef onze diverse luchtkussens met de stormbaan als echte uitschieter. Zo leuk, leerzaam en sportief als u zelf maar wilt.

Kies zelf de leukste activiteiten!
De sportdag kan door jullie zelf volledig worden samengesteld. In een eerste voorstel zetten wij al onze mogelijkheden voor jullie op een rij. Kies zelf de leukste activiteiten uit onze lijst en maak er samen met je klasgenoten, collega’s, familie of vrienden een onvergetelijke sportdag van!

Informatie

Vanaf 15 personen


04:00


vanaf € 29,50 p.p.

Offerte aanvragen

Wij sturen u een vrijblijvende offerte op basis van uw groepsgrootte, de locatie en exacte invulling van het programma.


Uw voordelen

  • De beste prijs/kwaliteit
  • Zonder zorgen en snel geregeld
  • Combineer en bespaar