Bedrijfsuitje op het strand organiseren?

Advies nodig? Ga naar het contactformulier of bel ons op 088-7887010.
We helpen u graag bij het organiseren van een onvergetelijk beachevent.

Smartphonegame de Erfenis

Spannende smartphonegame!
Nog nooit was je uitje zo spannend! Game samen met je collega’s of vrienden. De duinen zijn je territorium. Met je speciale game smartphone stap je in een bijzondere wereld vol stoere opdrachten, spannende GPS uitdagingen en hilarische fotomomenten. Kunnen jij en je team deze uitdaging aan?

De uitdaging
Jullie maken aanspraak op de erfenis van jullie oudoom Hendrikus van Barneveld. Zijn levensmotto was; geniet van het leven, geniet van geld uitgeven. Daarom krijgt ieder team een smartphone mee met daarop 1 miljoen euro. Jullie krijgen ongeveer twee uur de tijd om zoveel mogelijk geld uit te geven. Probeer onderweg het online casino, raak portemonnees express kwijt op de plattegrond en scoor flink bij opdrachten. Let wel op: de tijd tikt door!

Tussenstanden
Op je smartphone zie je de successen, sabotages en tussenstanden van de andere teams, tot… een half uur vantevoren. Een echte battle dus. De deadline nadert, de tijd tikt steeds sneller weg en de spanning stijgt. Wie zal er binnen twee uur het meeste geld verbrast hebben?

Finale
Alle teams komen samen in een gezellige beachclub. Tijd voor de grote finale en de prijsuitreiking. Opdrachten en foto’s van onderweg worden besproken. Er zijn verliezers, er is gelach..maar vooral ook een goed gevoel. De duinen waren prachtig en het uitje een schot in de roos. Gezelligheid en spanning in één. Na afloop sturen we alle foto’s toe. Genoeg materiaal om na te genieten!

Informatie

Vanaf 15 personen


03:00


vanaf € 24,50 p.p.

Offerte aanvragen

Wij sturen u een vrijblijvende offerte op basis van uw groepsgrootte, de locatie en exacte invulling van het programma.


Uw voordelen

  • De beste prijs/kwaliteit
  • Zonder zorgen en snel geregeld
  • Combineer en bespaar