Bedrijfsuitje op het strand organiseren?

Advies nodig? Ga naar het contactformulier of bel ons op 088-7887010.
We helpen u graag bij het organiseren van een onvergetelijk beachevent.

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen? Bel of mail ons gerust. Wij helpen u met liefde aan alle antwoorden. Sommige vragen worden vaak gesteld. Deze hebben wij hieronder voor u op een rij gezet. Natuurlijk meteen met de antwoorden erbij. Wij hopen dat hiermee de meeste vraagtekens als sneeuw voor de zon verdwijnen! Heeft u alsnog een vraag die hier niet tussen staat? Bel 088 – 7887010. Wij vinden het altijd fijn om u te spreken!

Algemeen

Wij willen een groepsuitje organiseren met minder dan het aangegeven minimum aantal personen. Is dit een probleem?

Nee, dit is geen enkel probleem. Als u bereid bent voor het vermelde minimale aantal personen te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen het uitje boeken. U kunt ook contact met ons op nemen om te kijken of er een andere mogelijkheid is. We organiseren onze groepsuitjes altijd op maat; op basis van uw groepsgrootte, wensen en budget.

Kunnen personen met een lichamelijke beperking of in een rolstoel ook deelnemen aan een uitje?

Ja, wij streven er naar om al onze uitjes zo toegankelijk mogelijk te maken. Geef het bij uw offerte aanvraag aan, zodat wij u kunnen adviseren en 100% zekerheid kunnen geven. Indien het niet mogelijk is als minder valide deel te nemen aan het programma, zoeken we graag naar een passend alternatief.

Zijn er vaste begin- en eindtijden voor jullie uitjes?

Nee, al onze groepsuitjes zijn op maat gemaakt voor u. U kunt dan ook al u favoriete tijden doorgeven. We doen u altijd een voorstel op maat, op basis van uw groepsgrootte, wensen en budget.

In welke talen verzorgen jullie de rondleidingen en uitjes?

Al onze gidsen hebben internationale ervaring, rondleidingen in Amsterdam kunnen dan ook in meerdere talen verzorgd worden. Bij het bespreken van uw wensen voor uw groepsuitje, horen we graag uit welke nationaliteiten uw groep bestaat en wat de voertaal zal zijn gedurende de dag of avond.

Gaat mijn uitje door bij slecht weer?

Geen nood. Met regen steken we een paraplu op. En wordt het weer echt te erg, dan stoppen we ergens voor warme chocomel. Tenzij de uitvoering van uw uitje gevaren voor de gezondheid met zich meebrengt, wordt een activiteit niet vanwege weersomstandigheden uitgesteld.

Is een bedrijfsuitje aftrekbaar voor het bedrijf?

In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar. De belastingdienst zal enkel toetsen of de kosten redelijk zijn. Het uitje moet wel openstaan voor tenminste 75% van het personeel. Dit mag ook gelezen worden als; 75% van de medewerkers die behoren tot een bepaalde eenheid of een bepaald teamverband binnen het bedrijf.