Bedrijfsuitje op het strand organiseren?

Advies nodig? Ga naar het contactformulier of bel ons op 088-7887010.
We helpen u graag bij het organiseren van een onvergetelijk beachevent.

Suppen

Error fetching Flickr photos: A feed could not be found at `https://api.flickr.com/services/feeds/photoset.gne?lang=en-us&format=feed-rss_200&nsid=21087204@N06&set=72157644258242322&per_page=19`; the status code is `404` and content-type is `text/html; charset=UTF-8`

De hit uit Hawaï (suppen) is nu ook hot & happening in Nederland! SUP staat voor Stand Up Paddle surfen. Ofwel surfen, maar dan staand op een surfplank en met een peddel. Trotseer het water, met of zonder golven, met de wind in je haren en de peddel in je hand. Ongemerkt een complete work out en ook een mind work out. Heerlijk je hoofd leeg peddelen en natuurlijk een leuke tijd met vrienden of collega’s beleven!
Vele sterren gingen je voor…
Het leuke is dat iedereen het kan! Trek je wetsuit aan, rek en strek je spieren warm en stap op je bord. Leer binnen korte tijd hoe je het beste balans kunt houden en peddel over het water. Rihanna, Cindy Crawford, Pierce Brosnan, Matthew McConaughey en vele andere sterren zijn je al voorgegaan. Wanneer stap jij op je board?

Na het SUPpen is het natuurlijk heerlijk om nog even aan het water na te borrelen. Op zoek naar een origineel uitje in de buitenlucht? Dit is een ervaring die je niet mag missen!

Informatie

Vanaf 15 personen


01:00


vanaf € 27,50 p.p.

Offerte aanvragen

Wij sturen u een vrijblijvende offerte op basis van uw groepsgrootte, de locatie en exacte invulling van het programma.


Uw voordelen

  • De beste prijs/kwaliteit
  • Zonder zorgen en snel geregeld
  • Combineer en bespaar