Bedrijfsuitje op het strand organiseren?

Advies nodig? Ga naar het contactformulier of bel ons op 088-7887010.
We helpen u graag bij het organiseren van een onvergetelijk beachevent.

Archery Battle

Error fetching Flickr photos: A feed could not be found at `https://api.flickr.com/services/feeds/photoset.gne?lang=en-us&format=feed-rss_200&nsid=21087204@N06&set=72157666239157515&per_page=19`; the status code is `404` and content-type is `text/html; charset=UTF-8`

Archery battle is sensationeel, sportief en uitdagend. Soms kan het leven nét even spannender. Probeer met uw team, collega’s of vriendenclub deze nieuwe kick! Zin om dit te beleven? Boek snel en bepaal zelf de dag, tijd en plek. Natuurlijk denken we met u mee. Dit gaat echt geweldig worden. Denk als een winnaar!

Waarom is Archery battle zo goed?
Het gaat niet meer om het praatje bij het koffiezetapparaat. Nee, het gaat nu om winnen en verliezen! En om de eer! Archery battle is een combinatie tussen boogschieten, trefbal en paintball. Minstens even spannend als paintball, maar dan zonder de blauwe plekken achteraf. Dat is ook fijn toch? Met Archery battle lijkt uw leven plots een game.

Wat hebt u nodig?
Niets. Wij verzorgen alles. De tools, de opblaasbare bunkers, de spelbegeleiding, de veiligheidsmaskers en de wapens. U en uw team moeten alleen maar zorgen dat u beter en sneller bent dan de rest. Hoe? Strategisch denken en teamgevoel is belangrijk. Voorpret trouwens ook.

Wat gaat er gebeuren?
Met een versnelde hartslag zit u op één knie achter een bunker. De helft van uw teamgenoten zijn al geraakt door vijandige pijlen. Het is nu aan u om een vijandig target te raken en dichterbij de overwinning te komen. Eén keer raak en uw team wordt versterkt met een uitgeschakelde speler. Target in het vizier, richten, de pijl verlaat uw boog en…RAAK! Het spel gaat verder!

Hoe kunt u winnen?
Het gaat om samenwerking. Ieder teamlid heeft een taak en u bent als team net zo sterk als uw zwakste schakel. Archery battle is bij uitstek een teambuilding uitje om de onderlinge communicatie te verbeteren en hechtere banden te smeden. Maar ook met ooms en tantes, uw voetbalteam of als vrijgezellenfeestje is Archery battle de perfecte activiteit!

Informatie

Vanaf 15 personen


01:00


vanaf € 17,50 p.p.

Offerte aanvragen

Wij sturen u een vrijblijvende offerte op basis van uw groepsgrootte, de locatie en exacte invulling van het programma.


Uw voordelen

  • De beste prijs/kwaliteit
  • Zonder zorgen en snel geregeld
  • Combineer en bespaar